Samarbejde med andre organisationer i Ukraine

Ikke-statslige organisationer "Rivne Army Assistance" (DAR)

NIVEAU

Kontaktperson: Victoria Shynkarenko

Organisationen blev grundlagt i 2014 i Rivne. Formelt registreret i 2015 på grund af behovet for toldklarering af varer fra udlandet. DAR forsynede militæret i den østlige del af Ukraine alt, hvad de havde brug for: mad, tøj, specielt udstyr. udstyr, maskiner, herunder maskiner, der blev destilleret fra udlandet, som blev videreforarbejdet og forberedt til behovene for militært og medicinsk personale i ukontrollerede områder.

Siden 2017 er organisationen begyndt at være mere opmærksom på veteraner fra ATO - hårdt sårede, uarbejdsdygtige veteraner med forskellige typer psykologiske traumer, som de arrangerede kunstterapikurser på rehabiliteringscentre. Betydningen af psykologisk hjælp, rehabilitering og re-socialisering fremhæves altid af et medlem af Veteranrådet i Ministeriet for Veteraner Veteraner - Victoria Shynkarenko i kombination med formanden for DAR-organisationen.

Fra 2018 er disse ekstraordinære kunstværker, der er blevet givet til veteraner, ikke let begyndt at rejse verden rundt. Ikke kun er de i stand til at blive set af mange udenlandske gæster fra hele verden, de kan også samle penge til disse lærreder ved udstillinger eller auktioner for at sikre et normalt ophold for veteraner i Ukraine.

Facebook: https://www.facebook.com/groups/armyhelprivne/