SAMARBEJDE

Samarbejde med ambassaden

Swallow har arbejdet tæt sammen med Ukraines ambassade i Danmark siden 2017. Takket være dette samarbejde og tak til Uddannelses- og Videnskabsministeriet og Ukraines Udenrigsministerium i 2017 modtog Swallow lærebøger til alle Swallow-skoler inden for følgende discipliner:

  • Grad 1 - Litteratur, Naturvidenskab, Matematik, Grundlæggende om sundhed.
  • Grad 2 - Ukrainsk sprog, litterær læsning, matematik, naturvidenskab, grundlæggende sundhedsvidenskab, erhvervsuddannelse, musikalsk kunst, kunst.
  • Grad 3 - Ukrainsk, litterær læsning, matematik, Jeg er i verden, Grundlæggende om sundhed, erhvervsuddannelse, musik, kunst.
  • Grad 5 - Ukraines historie.
  • Grad 6 - Verdenshistorie. Ukraines historie.

I 2018 takket være samarbejdet med ambassaden og delvis finansiering af Udenrigsministeriet blev der implementeret mange projekter, såsom i 2018 sådanne projekter som - Dag for ukrainsk kultur i Danmark, Holodomor-udstilling (som forblev i besiddelse af Swallow) , Bevaring af Graven i Grigory Malanchuk, Tilvejebringelse af ukrainske skoler for dagen fri med ukrainsk litteratur, og projektet med arbejdet på Swallows-webstedet er startet, disse og andre projekter kan læses i kategorien “Projekter”.

I 2019 var det muligt takket være Ukraines ambassade og med den delvise finansiering af Udenrigsministeriet at gennemføre sådanne projekter som: Camp for Small Swallowtails i København, komplet arbejde på Swallows websted, for det andet afholde en dag med ukrainsk kultur, derudover give ukrainske Swallows litteratur og litteratur oversættelse af bogen “Rejsebog. Ukraine ”på dansk. Du kan læse om disse og andre projekter i kategorien “Projekter”.