PROJEKTER

Camp for små svaler

16.06.2019

Projektet blev lanceret for første gang i 2017 af Swallow-Ikast på Ikast-Brande kommunes område.

Swallow Small Camp er et projekt, der dækker alle Swallows lokale afdelinger, for børn, der deltager i lejren med deres forældre eller med en af ​​deres forældre. Derfor er medlemskab i organisationen af ​​både voksne og børn en forudsætning for deltagelse.

Lejr 2017

Den 2-4 juni 2017 blev lejren for børn, medlemmer af Svalen, afholdt for første gang i Ikast-Band Commune. I lejren deltog 33 børn fra fire lokale afdelinger: København, Randers, Aubenro og Ikast.

Under lejren deltog børnene i en skattejagt i fire hold, havde en cykeltur, og en mindre traktor med mødre organiserede en traktor-trailertur. Børn grillede, dansede på diskoteket og sov normalt i telte. Alt er som det skal i rigtige "Boy Scouts". Takket være alle de opgaver og forhindringer, der gik, fik børnene titlen Ærede svaler og modtog lommetørklæder, som forbliver et symbol på Swallow-Kids-lejren.

Tak til alle forældre, der har bestræbt sig på at få denne lejr til at ske. Samt vores sponsorer for den mad og brænde, vi modtog. Og også Victor fra Kiev og transportører, der rettidigt overleverede og bragte gaver til børn.

Særlig tak til vores DJ Andrew, der kom hele vejen fra Randers for at have et diskotek til børnene.

Lejr 2018

Den 24. til 26. august blev der afholdt en lejr for unge medlemmer af Svalen og deres forældre, deltaget af 20 familier, nemlig 30 børn og 35 voksne. I lejren dedikeret til Ukraines uafhængighedsdag kunne børn og deres forældre deltage i kosack-sjov - konkurrencer om opfindsomhed, cykelture og overvinde forhindringer med små deltagere i ferien. En overraskelse for alle var en mesterklasse fra mestre i Ukraine i balsalsdans. Tak til vores forældre og lækre grillede frokoster og middage, der endda kogte suppe i brand i alle gamle traditioner. Tak til arrangørerne, børnene og forældrene!

Lejr 2019

Den 7.-9. Juni blev den næste Swallow Camp afholdt for børnene til organisationens medlemmer og deres forældre ... I år blev lejren afholdt i nærheden af ​​København, som de aktivt forberedte sig til. Nogle forberedte sig på forhånd, andre på vej til København med bus. Børn med støtte fra voksne forberedte deres eget teams navne og skrig. Lejren ventede på sine deltagere med en masse konkurrencer, forhindringer og gåder, som ikke engang alle voksne kunne overvinde :-) Lejrens hovedfokus i alle tre dage var naturen, der omgiver os, hvad den giver os og hvad der skjuler os ... Og vidunderlige aftener omkring bålet med guitarer og ukrainske sange gav også de voksne ekstremt behagelige minder og nostalgisk stemning i alle tre dage ... Den endelige udflugt til centrale København i broderier var imidlertid en god afslutning på vores lejr ... og ny dating ...