Samarbejde med andre organisationer i Ukraine

Dnepropetrovsk regionale børnenes kliniske hospital. Institut for Pædiatrisk Onkologi

DNIPRO

Kontaktperson læge Olga Sushko

Dnepropetrovsk regionale børnenes kliniske hospital åbnede i 1981, men i dag er det en unik institution, hvor det moderne medicinske udstyr og den høje professionalisme af læger kombineres organisk. Hospitalet inkluderer en poliklinik og 12 specialiserede enheder til indlagte patienter. 420 patienter kan behandles på samme tid.

Hospitalet er den kliniske base for afdelingerne for pædiatrisk kirurgi, pediatri, ortopædi, traumatologi, pædiatrisk anæstesiologi og genoplivning, ØNH-sygdomme og neurokirurgi på Dnepropetrovsk State Medical Academy. Personalet på det medicinske akademi udfører konstant konsultativt og medicinsk arbejde i specialiserede afdelinger i børneklinikken.

Cirka 15.000 unge patienter med forskellige patologier behandles årligt på hospitalet. Mere end 55.000 børn undersøges hvert år på konsultationsklinikken. Den rådgivende poliklinik har en kapacitet på 240 besøg pr. Skift.

Klinikken har taget et stort skridt fremad i de sidste par år. En anden nyskabelse er åbningen i 2010 af den nyfødte intensivafdeling. Afdelingen er udstyret med det nyeste udstyr og er ikke ringere end lignende vestlige klinikker. Her stopper de imidlertid ved, hvad der er opnået. Udvikling og implementering af nye teknologier og behandlinger kontinuerligt. Byggeriet fortsætter. I 2011 blev der opført en ny hospitalbygning, der blev udviklet af læger sammen med arkitekter til at give pasienter komfort.

Den nye bygning huse brændende og kræftcentre, infektiøse enheder, adskilt i kasser 70 personer kan behandles samtidig. Afdelingerne her er planlagt at være avanceret. Læger drømmer om at skabe betingelserne for en lukket behandlingscyklus. Fremtidens hospital har en helikopterlegeplads, en underjordisk passage, underjordiske parkeringspladser.

Hospitalet beskæftiger omkring 780 mennesker, heraf 150 læger.

Hjemmeside: http://odkb.co.ua/index1.html