Lejr 2015

Lejren fandt sted fra 12. til 25. juli 2015 i Danmark. 44 børn fra Ukraine i alderen 8 til 13 år var på ferie. Børnene blev opdelt i 2 grupper og boede i ukrainske familier og i en sommerlejr i byerne Ikast og Aalborg.

Lejren kom fra På grund af det utrolige antal vidunderlige mennesker var det muligt at organisere denne første, men ikke den sidste, lejr for børn, der var berørt af krigen i det østlige Ukraine.

Mange tak til alle værtsfamilier, ikke kun for at udtrykke deres ønske om at passe fremmede i løbet af de 2 uger, der er blevet alle indfødte, men også for deres utrolige arbejde og fysiske støtte i lejren! Du er vidunderlig! Og dette projekt kunne ikke have været gennemført uden dig (jeg er stolt over, at der er så vidunderlige ukrainere)!

Også en hyldest til dem, der konstant bragte mad og frugt til børnene! En speciel bue til Irina Ryabikini, som ikke kun klarede sig så mange børn perfekt, men også kogte utroligt godt, men også rejste til os 100 km hver dag, uden dig Irina ville vi ikke have været klar.

Selvfølgelig også en stor tak til alle sponsorer - virksomheder, organisationer og virksomheder, der har bidraget til projektet! Du er fantastisk! Uden dig ville det ikke være muligt at indse det!

Selv en hyldest til alle de frivillige, der hjalp med at bringe projektet til live og også kæmpede side om side med de daglige vanskeligheder!

Videoer

Фотогалерея