PROJEKTER

Ukrainsk kulturdag

29.09.2019

Dag for ukrainsk kultur i Donau

Ukrainsk kulturdag gik til Danmark for første gang i 2018 med alle de andre ukrainske organisationer i Danmark - Last, Ukraine Sports Club, Ukraine, Ukraine, Ukraine sikring af det internationale positive image af Ukraine, sikring af det ukrainske institut, gå til det ukrainske sprog og bo i udlandet mellem Ukraine og den ukrainske kirke i Danmark.

Projektet med forbindinger for at demonstrere det ukrainske folks kulturelle tilbagegang, ukrainske traditioner og populariseringen af den ukrainske kultur i Danmark. Dag for ukrainsk kultur є en nødvendig embedsmand til at godkende og konsolidere ung ukrainsk diaspora i Danmark.

Projektet med at overføre et kompleks af deltagere, skjult i graven af præsentationen af den kulturelle nadban i Ukraine, de kulturelle værdier i det ukrainske folks historie:

  • Ukraines traditionelle historie til præsentation af populære ukrainske kunsthåndværk, såsom keramik, udskæring, vævning, håndværk, hekseri, virobnitsvo zbroї, forarbejdning af træ, shkіri, løve, træ, træ, bonito Inden for rammerne af den historiske ukrainske messe - catering af det ukrainske køkken ”Historiske stammer fra de usædvanlige regioner i Ukraine”
  • Kulturel del af indgangen til overførslen af koncertprogrammet og besøgskomplekset, der er skjult direkte på showet med den kulturelle nadban i Ukraine: dans, musik og sjov, samt lavere klasser

Kulturdag 2018

Dag for ukrainsk kultur i 2018 rocі vіdbuvsya i byen Randers. Der var næsten 700 gæster på Zahid, inklusive Randers.

Ved indgangen deltog størstedelen af ​​det gamle ukrainske håndværk: vævning, keramik, kunst, lalcisme og trædekoration og udsmykning. På de traditionelle ukrainske messer kan du købe vishivanka, warblers, souvenirs og også traditionelle ukrainske souvenirs: borsch, dumplings, udstoppet kål, håndkager og hjemmelavede retter.

Vlad Oniskiv og Petro Skazkiv glædede cymbalists gæster - "Ukraines talent", folklorebandet Divina, pan Lirnik, det ukrainske ensemble Lastivki-Randers samt de sidste Skastivas-і. Zahіd inklusive takoz kompleks igor og zmagan for vores mindste. Hellig sluttede ukrainsk disco pid vіdomі ukrainski hіti.

Gæsterne, der kom til os på besøg i vores land, nød ikke mindre end en mirakuløs hellig yak overførte dem til en afdød Godin til deres hus, og de, der kunne lide det med almindelige mennesker, gider ikke med bagato rock. Garni-dag, hellig mirakel.

Der er en hel del gimmick til alle arrangører og frivillige i gennemførelsen af ​​projektet.

Kulturdag 2019

Hele dagen for den ukrainske kulturdag vil der være 27 liv i Brand i det overtallige deltagelse i 1913, der er en centralstation for rejser i Brande-Give-Herning.

Indtil afslutningen af ​​den 60. stille sæson på stationen Remisen Brande var næsten 500 tjenesteudbydere og 14 lokomotiver i drift. Under ægteskabet vendte lokomotiverne rundt på karrusellen, så de blev frelst ... Toget blev efterladt uden opsyn i Remisen i 1969. Til restaurering af koncerter, banketter og fælles ønsker.

Alt i alt et mirakel for at formidle klimaet og kulturen i gamle ånder ... Vidvuduvachiv har også den samme tale som en overfyldt bar, der styrter ned i de gamle sveller og har forladt rummet i hele tiden ... primіshchennі takozh dosі zberegliysya ... Tse bare forfærdeligt slå ...

Det er planlagt, at deltagerne i ofret vil gå tabt i tamnitsi, zberigamo-intrige til det sidste, prote zapevnyamo vil ikke være mindre tsikavo (det rummelige) lavere i de sidste rotsі ...

Фотогалерея